Escoltar

Serveis i productes documentals CD2

Serveis documentals

Col·lecció documental:

Es tracta d’un fons documental especialitzat en la cooperació i el desenvolupament i consultable mitjançant el catàleg, disponible en diferents suports documentals: en paper (col·lecció impresa) o electrònics (mitjançant l’acés a bases de dades, revistes i llibres electrònics).

Sala de consulta:

El CD2 es troba ubicat a la sala de treball de la biblioteca universitària de l’edifici Ramon Llull de la UIB i disposa de 50 llocs de treball amb connexió WI-FI pels usuaris.

Préstec de documents:

El CD2 ofereix préstec domiciliari de documents disponibles al seu fons documental en les condicions establertes a la normativa de préstec bibliotecari de l’SBD-UIB.

Els documents electrònics son accessibles mitjançant la pàgina web de la Biblioteca Digital de les Illes Balears (on es troba allotjada la col·lecció del CD2).

Recerca documental:

Realització de recerques documentals i bibliogràfiques prèvia petició de les persones usuàries del servei de documentació.

Assessorament i suport documental:

Assessorament a l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament OCDS i a tota la comunitat universitària de la UIB amb la finalitat de construir coneixement per al canvi social i donant suport documental a les activitats, projectes i cursos organitzats per l'OCDS.

Gestió de fons documental:

El CD2 ofereix el servei d’allotjament i gestió de fons documental a les entitats mitjançant la signatura de convenis (des de la seva inauguració el CD2 hostatja el fons documental de diverses institucions locals).

bollacd2

 

Productes documentals

Fons documental en paper:

Col·lecció bibliogràfica impresa especialitzada en cooperació al desenvolupament que inclou monografies, revistes, obres de referència i recursos audiovisuals, tots ells catalogats i consultables mitjançant el catàleg en línia.

Fons documental digital:

Col·lecció de documents electrònics a text complet organitzada mitjançant un software que permet visualitzar-los i recuperar-los de manera senzilla, intuïtiva i accesible per l'usuari mitjançant la Biblioteca Digital Científica de les Illes Balears.

Accés també a bases de dades, revistes i llibres electrònics especialitzats en la temàtica del centre de documentació de tots els recuros disponibles a l'SBD-UIB.

Hemeroteca:

Accés a publicacions periòdiques especialitzades en temàtica de Cooperació al Desenvolupament en format imprès i digital.

Pàgina web:

Gestió del portal d'accés als productes i serveis del CD2: catàleg, biblioteca digital, bases de dades, revistes, novetats, etc.

Eines 2.0

Manteniment de les xarxes socials del CD2: pàgina de facebook i twitter.

Servei de notícies:

Informar de forma actualitzada de les notícies destacades i d'interés per el nostre perfil d'usuari de les notícies locals, nacionals i internacionals així com també les activitats relacionades dins l'àmbit de la Cooperació al Desenvolupament que es duen a terme dins la nostra comunitat autònoma i especialment dins la UIB.

 

bollacd2

 

 

 

 

logocd2