Serveis i productes documentals CD2

Serveis documentals

Col·lecció documental:

Es tracta d’un fons documental especialitzat en la cooperació al desenvolupament i consultable mitjançant el catàleg, disponible en diferents suports documentals: en paper (col·lecció impresa) o electrònics (mitjançant l’acés a bases de dades, revistes i llibres electrònics).

Sala de consulta:

El CD2 es troba ubicat a la sala de treball de la biblioteca universitària de l’edifici Ramon Llull de la UIB i disposa de 60 llocs de treball amb connexió WI-FI pels usuaris.

Préstec de documents:

El CD2 ofereix préstec domiciliari de documents disponibles al seu fons documental en les condicions establertes a la normativa de préstec bibliotecari del Servei de Biblioteca de la UIB.

Els documents electrònics son accessibles mitjançant la pàgina web de la Biblioteca Digital de les Illes Balears (on es troba allotjada la col·lecció del CD2).

Recerca documental:

Realització de recerques documentals i bibliogràfiques prèvia petició de les persones usuàries del servei de documentació.

Assessorament i suport documental:

Assessorament a l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament OCDS i a tota la comunitat universitària de la UIB amb la finalitat de construir coneixement per al canvi social i donar suport documental a les activitats, projectes i cursos organitzats per l'OCDS.

Gestió de fons documental:

El CD2 ofereix el servei d’allotjament i gestió de fons documental a les entitats mitjançant la signatura de convenis (des de la seva inauguració el CD2 hostatja el fons documental de diverses institucions locals).

 

 

Productes documentals

Fons documental en paper:

Col·lecció bibliogràfica impresa especialitzada en cooperació al desenvolupament que inclou monografies, revistes, obres de referència i recursos audiovisuals, tots ells catalogats i consultables mitjançant el catàleg en línia.

Fons documental digital:

Col·lecció de documents electrònics a text complet organitzada mitjançant un software que permet visualitzar-los i recuperar-los de manera senzilla, intuïtiva i accesible per l'usuari mitjançant la Biblioteca Digital de les Illes Balears.

Accés també a bases de dades, revistes i llibres electrònics especialitzats en la temàtica del centre de documentació de tots els recuros disponibles a l'SBD-UIB.

Hemeroteca:

Accés a publicacions periòdiques especialitzades en temàtica de Cooperació al Desenvolupament en format imprès i digital.

 

 

 

 

 

logocd2